Clinic Rieky Young en Dinja van Liere met Lowlands
Top Of The Dressage
© DigiShots
Clinic Rieky Young en Dinja van Liere met Lowlands Top Of The Dressage © DigiShots DigiShots

Subtop | Dinja van Liere en Lowlands Old winnen ticket voor Jumping Amsterdam

Dekhengsten Subtop

Hoewel het pas de tweede Lichte Tour-wedstrijd was voor de zevenjarige Lowlands OLD (v. Millennium), die in eigendom van Iron Spring Farm is en bij Reesink Horses ter dekking wordt aangeboden, was hij uiterst succesvol. De zwarte hengst werd met Dinja van Liere in het zadel tweede met 72,35%. De rubriek op de subtopwedstrijd in Utrecht kwam op naam van Adelinde Cornelissen met Luqido. Omdat de combinatie al een ticket voor Jumping Amsterdam had gewonnen werd deze toegewezen aan Dinja van Liere met Lowlands. 

Advertisement

Veel kwaliteit

De grote rubriek met 30 deelnemers kende veel kwaliteit. De top vier wist een score te realiseren boven de 70%. Thamar Zweistra reed Hexagons Luxuriouzz (v. Johnson) naar de derde plaats met 71,18%. De vierde plaats was voor Jamy Ummels in het zadel van G-Star (v. Furst Romancier). Zij behaalden een score van 70,05%.

Vaderland onder de indruk

Dinja van Liere had naast Lowlands ook haar talentvolle Vaderland (v. Vitalis) gezadeld. De grote bruine is nog niet zo ervaren en was onder de indruk van de ambiance. Er slopen meerdere fouten in de proef waardoor de score bleef steken 65,93%, goed voor de zestiende plaats. 

Bekijk hier de uitslag. 

Bron: Instagram Dinja van Liere / De Hoefslag

Foto: Digishots