Afbeelding

Op zoek naar een (jong) getalenteerd springpaard? Paardenveilingonline heeft nu wat je zoekt!

Algemeen

Na de succesvolle edities van Paardenveilingonline in januari en februari, is de derde veiling van dit jaar alweer van start gegaan. Dit keer bestaat de kwaliteitsvolle collectie uit 23 beloftevolle springpaarden. Hieronder 17 drie- en vierjarige jonge paarden voor de toekomst (onbeleerd, maar ook zadelmak) en nog eens zes vijfjarige sportpaarden, die parcours klaar zijn.

Advertisement

Populair

De veilingen van Paardenveilingonline zijn erg populair. Er worden veel paarden behouden voor de Nederlandse springsport, maar het aantal landen dat de veiling weet te vinden en te waarderen, groeit nog altijd. Ook nu wordt er alweer volop geboden! Zit er ook iets voor jou bij? Plaats dan je bod op tijd, want de veiling loopt zaterdag 23 april vanaf 20.00 uur af! 

Bekijk hier de gehele collectie

Het team van Paardenveilingonline, onder leiding van Niels Mulder en Alwin Scholten, weet keer op keer een fantastische collectie samen te stellen, geselecteerd op kwaliteit en gezondheid. Net als bij iedere veiling van Paardenveilingonline is er ook nu weer voor ieder wat wils te vinden. Sportgenen zijn goed verankerd in de moederlijnen, wat niet alleen voor de sport, maar ook voor de fokkerij van groot belang is. Als vaderdieren zien we top verervers als Baloubet du Rouet, Chacfly PS, Untouched, Levisto Z, Casall en Douglas.

Gratis registreren

Om mee te kunnen bieden in de veiling dient u zich eerst te registreren. Dat kan gratis en heel eenvoudig via de registratiepagina van Paardenveilingonline. De veiling loopt aanstaande zaterdag 23 april vanaf 20.00 af. Wees er dus snel bij om talent en kwaliteit aan te schaffen voor een realistische prijs!

Uniek platform

Paardenveilingonline biedt fokkers een uniek platform om hun fokproducten te presenteren aan geïnteresseerde klanten vanuit de hele wereld. Met iedere veiling breidt het aantal landen van waaruit interesse wordt getoond groeien. De afzet is wereldwijd. “Het doel is om fokkers en kopers samen te brengen en wel op een zeer toegankelijke manier, die ook nog eens betaalbaar is. We helpen de fokkers op deze manier met hun afzet en onze klanten aan een kwalitatief goed en genetisch interessant veulen, fokmerrie, embryo of jong springpaard. Dat alles tegen realistische en marktconforme prijzen.”

Gekeurd

Alle paarden zijn zowel klinisch als röntgenologisch gekeurd (alle rapporten en röntgenfoto’s zijn online in te zien). Bij vragen over de paarden, aarzel dan niet om contact op te nemen met het team van Paardenveilingonline! 

Bekijk hier de complete collectie van de derde veiling van 2022.