Afbeelding

Oud-FNRS directeur Wilfred Franken nieuwe voorzitter V-PCN

Algemeen

In oktober werd bekend dat Rosa van Veen, de oprichtster van Vereniging Paarden Coaching Nederland, afscheid heeft genomen van haar functie als voorzitters binnen de vereniging. Oud-FNRS directeur Wilfred Franken heeft nu definitief het stokje overgenomen en neemt de taak van intern voorzitter op zich. 

Advertisement

Roald Riet

Van Veen laat weten dat de vorming van het bestuur nog steeds in proces is. “In dit nog maar twintig jaar bestaande werkveld hebben we nog een boel te organiseren. Maar we kunnen ook mededelen dat het bestuur vanaf heden gedragen gaat worden door twee heren. Roald Riet zoals eerder aangekondigd en verkozen door de leden heeft zijn zitting in het bestuur gehouden. Roald zal dit samen met Wilfred Franken gaan doen”.

Taak zit erop

“Wilfred is toegetreden als interim voorzitter voor de komende periode. Wilfred heeft een enorme bestuurlijke achtergrond en ervaring. De vereniging die verder is uitgegroeid heeft zonder meer baat bij een ervaren bestuurder. Daarbij is het voor mij zodanig, positief, gegroeid dat ik het niet meer vrijwillig kan voortzetten naast mijn huidige ondernemingen. Daarnaast was het ook de bedoeling dit frame neer te zetten, te bevestigen en zelf verder het werkveld in te gaan. Daar ga ik ook weer naar terug, mijn grote taak voor V-PCN zit erop”.

Hard maken

“Deze heren gaan zich hard maken voor de toekomst en het voortbestaan van de mooie bloeiende vereniging. Jullie gaan ze ontmoeten en nog veel van hen horen. Mijn gevoel zegt dat we als branché in ons handen mogen knijpen met deze twee heren en de expertise die zij mee mogen nemen de V-PCN in”.

Bron: Hoefslag/ V-PNC

Foto: Marlies Trap