Afbeelding
Foto: Helgstrand Dressage

Terugkijk tip: Steffi Verhagen is weer even terug bij Hennessy

Algemeen

In 2018 deed hengstenhouder Steffi Verhagen uit Boekel mee met het KRO programma : Boer zoekt vrouw. In 2021 ging Steffi , samen met Yvon Jaspers voor het programma: Onze boerderij, naar Denemarken. In Denemarken bezochten ze ook de stoeterij van Andreas Helgstrand. En dit had grote gevolgen voor de , voor het KWPN en het Oldenburger Verband, goedgekeurde hengst Hennessy ( v. De Niro ). Hennessy verhuisde kort na de uitzending naar Denemarken om daar doorgetraind te worden voor de verkoop. Met haar vader en Yvon Jaspers keerde Steffi nog eenmaal terug naar Denemarken om te kijken hoe het nu met Hennessy gaat.

Advertisement

Speciaal

Hennessy is door de familie Verhagen als veulen aangekocht. In Boekel is hij de opfok ingegaan, waarna hij werd klaargemaakt voor de hengstenkeuring. In de uitzending zie je de speciale band die Steffi heeft met Hennessy. Voor haar is hij speciaal en hij heeft hen ook veel gebracht. Ze is hem dankbaar voor alles wat hij hen gegeven heeft. Ook gunt ze hem nu een mooi, grandioos leven en een prachtige toekomst in de sport.

Black Beauty

Vroeger keek Verhagen de film van Black Beauty. De mooie zwarte hengst. De videoband is helemaal grijs gedraaid. Nu zit ze op het prachtige terrein van Andreas Helgstrand te kijken naar haar eigen Black Beauty. Dat is zo bijzonder. Het programma , Onze Boerderij met hierin het verhaal van Hennessy en Steffi Verhagen kan je hier terugkijken .

Lees ook Hennessy wordt met de tijd beter en beter

Bron: Hoefslag, overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via webredactie@mediaprimair.nl is niet toegestaan