Afbeelding
Foto: Judith Nauta

Judith Nauta: “Ik ben een echte regelaar”

Algemeen

Natuurlijk kan jij als hippische ondernemer helemaal vrolijk worden van het organiseren, het plannen van afspraken en het maken van je social media planning. Maar vaak ben je vooral bezig met je paarden en al die regelzaken … die laat je net zo lief aan iemand anders over. Helaas bestaan er geen kaboutertjes, maar Judith Online Assistant komt in de buurt.

Advertisement

Dierenliefhebber

Ik bel Judith terwijl ze net een hele zieke kip op schoot heeft. “Een wat?”, vraag ik onnozel. “Een kip”, zegt Judith. “Oké, dat is ook wat”, reageer ik. Judith moet ondanks haar zieke kip lachen. Ja ik ben een echte dierenliefhebber, heb hier kippen, poezen en ook paarden. Een KWPN’er en drie Amerikaanse mini’s en een Shetlander. Van alles wat dus.”

Werken op afstand

Wat heerlijk een soort kleine boerderij, denk ik nog. “Dan heb je zeker wel veel ruimte”. Ik hoor Judith instemmen. “Ja ik heb sinds een half jaar een boerderij in de Franse Ardennen. Het is prachtig, heerlijk de rust en de ruimte, ik zou niet meer anders willen.” In Frankrijk? Dat is niet echt om de hoek? “Het bevalt prima. En is ook heel goed met mijn werk te combineren. Sinds de corona is werken op afstand de gewoonste zaak van de wereld geworden.”

Judith Online Assistant

Judith’s werk. Dat is de reden waarvoor we contact hebben. Judith is een van de vele ondernemers in hippisch Nederland, die er echt bovenuit steekt. Ze is super georganiseerd en zette haar bedrijf Judith Online Assistant op. Voor haar klanten organiseert ze van alles. Van agendamanagement tot het opzetten en uitvoeren van een social media planning. Dat doet ze betrouwbaar, accuraat en met veel inzet en het laatste half jaar dus … vanuit Frankrijk.

Complete planning

Judith vertelt graag over haar werk. “Ik werk met veel ondernemers in de dierensector, waaronder de hippische sector. Zo doe ik de complete planning voor een zadelpasser. En voor anderen richt ik me meer op het plaatsen van social media, of het maken en versturen van nieuwsbrieven. En alles wat je daarbij verder kunt bedenken. Ik ben een echte regelaar, kan je wel stellen.” Meer weten? Kijk op www.judithonlineassistant.nl

Bron: Hoefslag

Foto: Judith Online Assistant