Van Silfhout Alex, Van Baalen Coby
Olympic Games Tokyo 2021
© Hippo Foto - Dirk Caremans
21/07/2021
Van Silfhout Alex, Van Baalen Coby Olympic Games Tokyo 2021 © Hippo Foto - Dirk Caremans 21/07/2021 Foto: Dirk Caremans

Coby van Baalen rent tegen kanker: “Samen zetten we onmacht om in kracht”

Algemeen

Op 11 juli 2021 moest Coby van Baalen afscheid nemen van haar man Arie. Dit was slechts vijf weken nadat de diagnose van een agressieve vorm van kanker werd gesteld. Coby wil nu geld ophalen om de strijd tegen kanker te steunen. Daarom loopt ze mee tijdens de Singelloop in Utrecht.

Advertisement

Dankbaar voor zorg en hulp

In haar bericht schrijft Coby: “Zelf heb ik dankzij zware behandelingen het geluk gehad dat ik na borstkanker weer fit geworden ben. Daarom wil ik mij graag inzetten voor het kankerfonds. Wij zijn de doktoren ontzettend dankbaar voor hun fantastische zorg en hulp. Graag wil ik op deze manier een bijdrage leveren aan de continuïteit van deze zorg.”

Meer nodig

Toch valt er nog een hoop winst te behalen, stelt ze. “Er is meer nodig dan alleen dit; geld voor onderzoek en medicatie. Daarom loop ik op zondag 3 oktober mee tijdens de Singelloop in Utrecht voor het KWF fonds. Via mijn Ren tegen kanker-actiepagina zamel ik geld in voor kankeronderzoek. Helpt u mee met een donatie? Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht! ‘Ren tegen Kanker’.”

Doneren kan door op deze link te klikken.

Bron: Facebook Coby van Baalen

Foto: Dirk Caremans, Hippofoto.be