Afbeelding
Foto: Stefano Grasso/LGCT

Maikel van der Vleuten sterk in Madrid

Algemeen

 adrotate group=”18”

Advertisement
Maikel van der Vleuten was met VDL Groep Quatro gisteren de beste in de vijfsterrenrubriek over 1.50 m van de Madrid Horse Week. De combinatie laat zien goed in vorm te zijn: vrijdag in de 1.45m rubriek direct op tijd moesten zij alleen de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar voor zich dulden en zaterdagavond was er dan de overwinning.

Snelste tijd

Van der Vleuten noteerde in de winning round een foutloze ronde in de snelste tijd van 33,17 seconden. De Italiaan Lorenzo de Luca kon met Halifax van het Kluizebos in 33,44 seconden nog enigszins bijblijven, maar het gat naar de nummer drie was al meer dan een seconde. Niemand minder dan Ludger Beerbaum bezette deze derde plaats met zijn Chiara. Via Facebook laat Van der Vleuten weten supertrots op zijn maatje Quatro te zijn.

Marc Houtzager

Ook Marc Houtzager verscheen namens Nederland in deze rubriek aan de ring. Hij had Sterrehof’s Bylou gezadeld, maar liep in de eerste ronde tegen acht strafpunten aan en speelde geen rol van betekenis in het klassement. Volledige uitslag Foto: Stefano Grasso/LGCT