Zenith SFN blijft bij Jeroen Dubbeldam
Zenith SFN blijft bij Jeroen Dubbeldam Foto: Remco Veurink

Zenith SFN blijft bij Jeroen Dubbeldam

Algemeen
Advertisement
Het SFN II (Springpaarden Fonds Nederland) berichtte ons zojuist dat Zenith SFN definitief bij Jeroen Dubbeldam blijft. SFN II is in staat gesteld om Zenith SFN aan te kopen.  Zenith SFN was tot nu toe eigendom van de voorganger van het SFN II, het SFN.

Zenith SFN

Zenith SFN (Rash R x Feugo du Prelet) wordt door Jeroen Dubbeldam gereden en kwam o.a. aan de start van de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro, waar zij individueel als zevende eindigden. In 2014 werd de combinatie tijdens het WK in het Franse Caen zowel met het team als individueel wereldkampioen. Tijdens het EK in 2015 herhaalden zij in Aken dit huzarenstukje door twee maal Europees kampioen te worden.

Mooie successen

Door deze aankoop blijft de succesvolle combinatie Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN tot in lengte van jaren intact. ‘Wij hopen dat zij in staat zijn om in de toekomst nog vele mooie successen voor de Nederlandse springsport te behalen’, aldus  Henk Rottinghuis en Jacob Melissen namens de directie van zowel SFN als SFN II. Bron: Hoefslag / Jacob Melissen Foto: Remco Veurink