Afbeelding

Every Day Adventures met Dubarry

Algemeen
Advertisement
Op de manege, in de buitenbak of tijdens een ontspannen rit in het bos: als je lekker lang buiten wilt blijven dan is warm en droog blijven een must. Met de stijlvolle kleding en iconische laarzen van Dubarry is dat geen enkel probleem! Want zeg je buitenleven, dan zeg je Dubarry. Als het aan Dubarry ligt, wordt winter 2020 er een vol warme herfsttinten en andere natuurlijke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan mosgroen, olive, dusky green en walnut. Zo voel jij je in je warme outfit een met de natuur. De avontuurlijke stijl mixt Dubarry met zachte structuren en met stijlvolle en technische elementen, zoals Primaloft en GORE-Tex. Allemaal in staat om je onder alle omstandigheden warm en droog te houden. De tijdloze kleding zorgt bovendien voor kwalitatief lang draagplezier en past daardoor goed in een duurzame levensstijl.

Comfortabel en stylish

Jij kunt met een gerust hart op pad dit najaar! Combineer bijvoorbeeld het chique (1) Buttercup tweed jasje in de kleur Elm met de comfortabele (2) Honeysuckle stretchbroek. De broek is van fijn katoen en zit daardoor als gegoten. De broekspijpen zijn nauw gesneden zodat ze mooi in je laarzen vallen, zelfs in een lagere laars zoals de (3) stijlvolle leren Bray Chelsea boots. Mooie sjaaltjes en hoeden maken je outfit helemaal af. Kijk eens naar de (4) Holly tweed cap, die je outfit nog meer klasse geeft. De cap, gemaakt van Teflon® coated 100% wol, is ook nog eens waterproof.

Klassieker in een nieuw jasje

Maak kennis met de prachtige Annestown dames waxjas: een stoere nieuwe twist op de iconische waxjas. Geïnspireerd door klassieke ruitpatronen is deze jas bedrukt op een hunterbrown achtergrond. Chique klassiek! Als de temperatuur daalt, blijf jij warm door de ultrafijne micofrofiber PrimaLoft® voering, met de warmtesensatie van dons. Ook de Broadford heren waxjas heeft een katoen gewaxte buitenlaag die waterbestendig, winddicht en ademend is. Dus zelfs een flinke regenbui hoeft jou nergens van te weerhouden.

Grip op warme voeten

Niets vervelender dan koude, natte voeten tijdens outdoor activiteiten. Daar heb je met de laarzen van Dubarry geen last van, want die zijn 100% waterdicht en ademend, dankzij een GORE-Tex voering blijven je voeten warm en droog. De stevige zool biedt uitstekende grip en stabiliteit voor diverse ondergronden (of terrein). Je hoeft dus niet na te denken over gladheid of natheid. Ideaal! Daarnaast zijn ze ook nog eens tijdloos klassiek en matchen bij elke broek. Er is altijd een model laars en kleur die bij je past, zoals de Downpatrick lifestyle laars (links), de Galway outdoor laars in 3 kuitmaten verkrijgbaar (midden) of de Sligo outdoor laars (rechts). Laat jouw buitenplezier niet beïnvloeden door natte, gure herfstdagen of een koude winterdag. Met Dubarry kun je met een gerust hart stijlvol en warm naar buiten! Vind jouw favoriete styles nu op dubarry.com
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding