Afbeelding

Winactie | Bitsoft Bit Bandage

Winacties

Dit keer hebben we een product getest waar je misschien niet snel aan zou denken; de Bitsoft Bit Bandage. De Bitsoft Bit Bandage is ontworpen om het bit zachter te maken en jij kunt hem winnen. 

Advertisement

Aanleuning stiller en fijner

Het paard waar we het bij getest hebben is een PRE. Van dat ras is bekend dat ze wat onrustig in de mond kunnen zijn met rijden. Dat was ook zo bij hem. Hij was de hele tijd aan het rommelen met het bit en je kreeg nooit een echte constante verbinding, met de hals op lengte. Een tip was eerder al om een ongebroken trens te gebruiken bij hem en dat maakte al een wereld van verschil. Met het gebruik van de Bit Bandage werd de aanleuning nog stiller en fijner. 

Makkelijk aan te brengen

Het materiaal is heel flexibel is, maar ook dikker dan andere bit bandages. Het voordeel daarvan is dat je niet zoveel van het materiaal nodig hebt en dus ook geld bespaart als je dit aanschaft. Het is ook makkelijk aan te brengen. Je moet wel zorgen dat het strak om het bit zit. Het zelfklevende materiaal blijft goed om het bit zitten. Het laat niet los, ook niet na veelvuldig gebruik.

Winactie

Je kunt de Bit Bandage bestellen via www.sbsupply.nl/bitsoft, maar je kunt hem ook winnen. De Hoefslag mag namelijk één exemplaar weggeven aan een abonnee. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.