Afbeelding

Winactie | Boek Speelpaard

Winacties

Hoe creëer je een nieuw bestaan zonder dat je weet waar je terecht komt? Als je niet concreet hebt wat je te wachten staat? En toch de moed hebt om succesvolle projecten achter je te laten. Ongenadig eerlijk en vol humor vertelt Hesther over haar levensavonturen: haar intieme en zakelijke relaties en het geven van lezingen op grote spirituele podia.

Advertisement

Sorraiapaard

Ook een paardenretraite in Portugal komt voorbij, waarin ze een team aanstuurt dat zijn eigen plan trekt met alle gevolgen van dien. Wanneer ze besluit te emigreren naar Portugal betreedt ze een overgang naar een andere dimensie, vol mogelijkheden, licht en het waarmaken van haar idealen. Ze vindt haar paardenkudde in een van de oudste spirituele communes van Zuid-Portugal. Of vindt het wilde Sorraiapaard haar? Hesther wordt een Speelpaard. Of was ze dit altijd al? 

Avontuurlijke roman

‘Speelpaard’ is opnieuw een avontuurlijke roman van systeemtherapeut Hesther Selbeck, ontwikkelaar van Contextuele Paardentherapie (CPT) en los te lezen van haar succesvolle debuut ‘Het Mongoolse Paard, Het Meisje en de Therapeut’. Je kunt het boek nu bestellen via  of in de boekhandel.

Winactie

Je kunt het boek bestellen via www.obeliskboeken.nl, maar je kunt hem ook winnen. De Hoefslag mag namelijk één exemplaar weggeven aan een abonnee. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.