Afbeelding

Winactie | Horse Watch camera

Winacties

Horse Watch is een draadloos en mobiel camerasysteem voor je paard of pony. Zit je in de veulentijd met je merries? Hoe fijn is het dan om via een app de merries in de gaten te houden in plaats van tig keer eruit ‘s nachts? Maar ook als je bijvoorbeeld op meerdaagse wedstrijd gaat met je paard of pony, kun je hem in de gaten houden. Dat is toch ideaal?! 

Advertisement

App

Het geheel bestaat uit twee delen; je hebt de voet, die met een zware magneet op ijzer, bijvoorbeeld een spant, wordt geplaatst en daarop plaats je, wederom met een sterke magneet, de camera. Je kunt hem dus precies zo plaatsen gericht op wat jij wil zien. Via een app op je telefoon kun je beeld bekijken, zelfs met geluid. Je kunt ook beeld opnemen, als je dat wilt. 


Volledig geinstalleerd

Het mooie is dat je de camera al volledig geïnstalleerd ontvangt, inclusief werkende app op je telefoon. Je kunt ook mensen toevoegen aan de app, zodat meerdere mensen kunnen kijken. Overal is over nagedacht door het bedrijf, want je krijgt er ook een mobiele router bij met een prepaid data simkaart, die werkt in heel Europa. Je krijgt 1GB tegoed, waar je echt héél lang van kunt kijken en de kaart kan daarna eenvoudig opgewaardeerd worden. Als je de router aan de powerbank hangt, dan weet je zeker dat je altijd zicht op je paard of pony hebt. Echt een ideaal systeem dus.


Winactie

Je kunt een camera van Horse Watch winnen! De Hoefslag mag namelijk één ter waarde van €295,00 weggeven aan een abonnee. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in. Voor meer info: www.horse-watch.nl

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.

Afbeelding
Afbeelding