Afbeelding

Winactie | Paardencoaching boek Recht door zee (winnaar bekend)

Winacties

Paardencoach Mirjam Rutten schreef het boek ‘Recht door zee‘. In dit boek wordt de betekenis van het paard voor de mens in de 21e eeuw naar voren gebracht. Je zult in dit boek alles lezen over paardencoaching en welke vormen er zijn. En jij kunt het winnen.

Advertisement

Persoonlijke touch

Mirjam geeft er ook een persoonlijke touch aan door haar weg naar paardencoaching te delen. Verder zijn er veel praktijkvoorbeelden en persoonlijke verhalen te lezen. Als systematisch coach legt ze alles uit over opstellingen met paarden. In het boek is te lezen hoe het is om een leven lang tussen de paarden te zijn. Een ingang om jezelf te verbinden met de natuur en het leven te nemen zoals het komt. 

De vier basiselementen van paardrijden zijn 1-op-1 te vertalen naar een stabiel leven. Lees onder andere over de betekenis van Sally Swift en het Centered Riding voor je eigen mentale welzijn. Het boek bevat prachtige illustraties van Ilse van der Sman. 

Winactie

Je kunt het boek bestellen via www.paardencoachaanzee.nl, ook als e-boek maar je kunt hem ook winnen. De Hoefslag mag namelijk één exemplaar ter waarde van €24,90 weggeven. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.