Christian Kukuk - Checker
FEI World Cup Final Leipzig 2022
© Digishots
Christian Kukuk - Checker FEI World Cup Final Leipzig 2022 © Digishots digishots

Berlin Eagles aan de leiding na eerste omloop GCL Madrid

Springen

Vrijdag werd de eerste omloop van de Global Champions League Madrid verreden. Een sterk deelnemersveld was afgereisd naar de Spaanse hoofdstad. Het team Berlin Eagles van Chirstian Kukuk met Checker (v. Comme Il Faut 5) en Philipp Weishaupt met Coby (v. Contagio) gaan aan de leiding na twee foutloze rondes in een snelle tijd. 

Advertisement

Podium

Op de tweede plaats staan de Rome Gladiators, het team van Pieter Clemens met Crescendo MB Z (v. Clinton) en Fernando Martinez Sommer met Cor Bakker (v. Calandro). De Prague Lions bestaande uit Brian Moggre met MTM Vivre le Reve (v. Ustinov) en Sergio Alvarez Moya met Alamo (v. Ukato) staan op de derde plaats met één springfout. 

Thijssen

In de individuele ranking gaat Pieter Devos met Mom’s Isaura (v. Tinka’s Boy) aan de leiding. Pieter Clemens en Crescendo MB Z (v. Clinton) staan op plek twee gevolgd door Philipp Weishaupt en Coby (v. Contagio) op de derde plek. Sanne Thijssen en Hi There wisten het beste Nederlandse resultaat neer te zetten met vier strafpunten (20e plaats). Bart Bles en Comme-Laude W tikte ook een balk eraf en eindigde op plaats 25. 

Klik hier voor de teamresultaten. 

Klik hier voor de individuele ranking. 

Bron: Equnews

Foto: Digishots