Gregory Wathelet
Gregory Wathelet Foto: DigiShots

Gregory Wathelet opnieuw bovenaan in Waregem

Springen
Advertisement
De successen gaan maar niet op voor Gregory Wathelet! Nadat hij gisterenavond de hoofdrubriek al kon winnen, kon hij ook de ochtendrubriek in Waregem op zijn naam schrijven.

Gregory Wathelet wint weer

De eerste rubriek op de BMW arena was voorbehouden voor de 6-jarige paarden. 24 combinaties kwamen aan deze start van deze rubriek die over een hoogte van 1,35m gesprongen werd. Wathelet was de snelste met de BWP merrie Melia de Regor (v. Elvis Ter Putte). Ze sprongen een foutloze tweede fase in 38,91 seconden. Hiermee bleven ze hun jonge landgenoot Gilles Thomas voor, die met Evita op de tweede plaats eindigoede. Ook zij kwamen niet raakten hout niet aan en finishten in 39,14 seconden. Julio Arias en Mylord Les Hauts Z (v. Mylord Carthago) namen de derde plaats voor hun rekening. Zij sprongen een foutloze tweede fase in 41,52 seconden.

Top vijf

Koen De Waele en de Zangersheide ruin Simply Magic Kdw Z (v. Scendix) eindigoeden op de vierde plaats. Lorenzo De Luca en George Z (v. Kannan) eindigoeden op vijf. Bron: Equnews.nl Foto: DigiShots