Michael Greeve hierbij met  Turbo Z
Jumping Zwolle 2019
© DigiShots
Michael Greeve hierbij met Turbo Z Jumping Zwolle 2019 © DigiShots Foto: © DigiShots

Wilhelmus voor Michael Greeve in Sentower Park

Springen
Advertisement
In het Sentower Park stond de Grand Prix van de CSI2* competitie op het programma deze namiddag. Er deden 60 ruiters mee aan deze rubriek met barrage. Elf ruiters konden zich voor die barrage plaatsen.

Twee foutloze barrages

De winst ging naar Nederland: Michael Greeve reed Guan Gjb (v. Namelus R), een 11-jarige KWPN-ruin, foutloos naar de finish in 36,28 seconden. Soren Pedersen eindigde op de tweede plaats. Hij reed Chico Z (v. Clinton 1) in 38,70 seconden naar de finish en liet hierbij alle balken in de lepels. Opvallend is dat enkel de top twee een foutloze barrage kon springen. De snelste vierpunter werd Niels Bruynseels. Hij klokte met Luca van't Eigenlo (v. Echo van't Spieveld) af in 37,42 seconden maar kreeg dus een springfout achter zijn naam.

Overige klasseringen

Wilm Vermeir en Dm Jacqmotte (v. Toulon) volgden op de vierde plaats met een tijd van 38,03 seconden. Zij kregen ook een springfout achter hun naam. Therese Sohol Henriksen (Halifax van de Conynenberg) vervolledigde de top vijf. Andere Nederlandse klasseringen kwamen van Caroline Devos-Poels (Just Me D), Johnny Pals (Charley) en Jack Ansems (Flier Fluiter). Klik hier voor de resultaten