Afbeelding
De Hoefslag

Morssinkhof schrijft Sunshine Tour op naam

Springen
Advertisement
In Vejer de la Frontera werd de Sunshine Tour verreden. De eerste rubriek van de dag was een 1m30 van de Small Tour en de winst ging naar Nederland. Skye Morssinkhof reed G-Vigino-Blue (v. VDL Zirocco Blue) foutloos naar de finish in 50,88 seconden.

Zilver en brons

Nuno Tiago Gomes volgde met Macarena de Sorribas op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 51,92 seconden. Thomas Fasteus en Tora (v. Toulouse) namen de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 52,53 seconden.

Schröder

Skye Morssinkhof met Baloubelle 5 en Sara Lindroos met Coribo 3 vervolledigden de top vijf. Gerco Schröder kon zich klasseren op de tiende plaats. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Ivan (v. Eldorado vd Zeshoek) in 61,65 seconden.

België

In  het 1m50 van de CSI3* competitie domineerden de Belgische ruiters. In een barrage met vijftiend ruiters namen ze zowel de eerste als de tweede plaats mee naar huis. Jerôme Guery liet alle concurrentie achter zich door in het zadel van Grupo Prom Milton (v. Mylord Carthago) een foutloze ronde te springen. Het duo klokte af in 33,92 seconden. Dominique Hendrickx en Floris TN (v. Quality Time) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen eveneens een nulronde in 34,57 seconden. Bron: Equnews Foto: Digishots