Secret Lover
KWPN Hengstenkeuring 2022
© Digishots
Secret Lover KWPN Hengstenkeuring 2022 © Digishots DigiShots

Zeventien KWPN-hengsten uitgenodigd voor de eindpresentatie

Fokkerij

De laatste officiële beoordelingen zitten erop wat betekent dat zaterdag 28 mei twaalf springhengsten, vier dressuurhengsten en één Gelderse hengst zich zullen presenteren tijdens de eindpresentatie bij het KWPN.

Advertisement

Gelderse hengst en springhengsten

De eindpresentatie start om 09.00 uur met de Gelderse hengst Odin (v. Edmundo) in de binnenbaan en vervolgens in de buitenbaan. Daarna komen de springhengsten aan bod. Om 09.20 uur is de verwachting om de eerste groep hengsten in de binnenbaan te zien. Er wordt gestart met de driejarige springhengsten afstammend van Conthargos, Cornet Obolensky, Cote de Zelandy, Ipsthar, It’s Otto, Jukebox, Manchester van ‘t Paradijs, United Touch en Untouched. Daarna komen de twee vierjarige springhengsten Nixon du Park (v. Nixon van ‘t Meulenhof) en Nanton (v. Tangelo van de Zuuthoeve) in de baan, gevolgd door de zesjarige hengst Four Seasons (v. For Pleasure).

Dressuurhengsten

Na een korte pauze komen in de middag vanaf 13:00 uur de vier dressuurhengsten in de baan. Iedere hengst krijgt twintig minuten de tijd voor zijn eindpresentatie en zij zullen zich individueel presenteren en niet in groepjes. Als eerste komt de Sezuan-zoon Secret Lover in de baan gevolgd door Osaka (v. Escolar), Extreme U.S. (v. Escamillo) en O’Toto van de Wimphof (v. GLOCK’s Toto Jr.). 

Publiek is welkom in Ermelo en u kunt de verrichtingen volgen via KWPN.tv.

Bekijk hier de startlijst.

Bron: KWPN

Foto: Digishots