Afbeelding
Foto: Remco Veurink

Gouden KWPN Speld voor Reijer van Woudenbergh

Fokkerij
Advertisement
Op vrijdagavond ontving Reijer van Woudenbergh tijdens de KWPN Stallion Show de Gouden Speld uit handen van voorzitter Andries van Daalen.  Van Woudenbergh was maar liefst negen jaar actief in de hengstenkeuringscommissie. Voor het Gelders paard betrad hij als voorzitter de baan, voor de dressuurpaarden was hij commissielid.

Inzet en betrokkenheid

Andries van Daalen had namens de leden en het Algemeen Bestuur de eer de speld uit te reiken. "We zijn trots om de Gouden Speld uit te reiken, we willen je bedanken voor alle inzet en betrokkenheid bij het stamboek. Niet alleen als jurylid heb je je tomeloos ingezet voor de KWPN-fokkerij, ook ben je zelf actief en succesvol als fokker. Een Gouden Speld is na al deze jaren niet meer dan verdient", zei hij tegen Van Woudenbergh.

Complete verrassing

Van Woudenberg is niet meer herkiesbaar als commissielid vanwege het bereiken van de maximale benoemingstermijn. De uitreiking kwam voor van Woudenbergh als een complete verassing: "Ik zat nietsvermoedend te genieten van het programma toen ik ineens naar binnen werd gevraagd, het is voor mij een mooie waardering van de jaren waarin ik me met plezier voor het KWPN heb ingezet. Dat ik geen onderdeel meer ben van de commissie betekend niet dat ik tijd over ga houden, de kleinkinderen zijn al actief in de paardensport en ik ga graag met ze mee op wedstrijd. Daarnaast verwacht ik nog een aantal veulens en moet er thuis ook veel gebeuren. Nee, vervelen ga ik me zeker niet", besluit Van Woudenbergh. Bron: KWPN Foto: Remco Veurink