© DigiShots
© DigiShots

Jorg van Os neemt intrek met zijn bedrijf bij Stal Witte

Fokkerij
Advertisement
Jorg van Os, die bekend staat om het succesvol keuringsklaar maken van paarden, verhuist met zijn bedrijf naar Stal Witte, van Nico en Madeleine Witte. Vanaf 1 september verruilt hij Oosterhout voor Schijndel.

Waar kan helpen

"Mijn vriendin Franka Loos stond daar al met haar paarden. Nu kwam voor mij de mogelijkheid om daar ook naartoe te gaan. We hebben straks een stallengang met 19 boxen", vertelt hij enthousiast. "Deze stallengang gaan we delen. Ik blijf me richten op het keuringsklaar maken en zadelmak maken en Franka op haar dressuurpaarden. Waar kan gaan we elkaar helpen."

Uitstraling

Stal Witte is een luxe accommodatie met veel uitstraling en voorzien van alle faciliteiten. "Alles is heel goed voor elkaar. Dat is ook iets wat wij heel graag willen. We willen ook niet meer stallen dan dit. Als je teveel stallen en dus paarden heb, kun je ze niet meer allemaal de juiste aandacht geven. Dus liever minder en goed werk leveren. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!"

Fokker van het jaar

Jorg van Os komt uit een bekende fokkersfamilie. De familie Van Os werd in 2012 uitgeroepen tot fokker van het jaar bij het KWPN. Zij fokten onder andere de goedkeurde hengsten UB40 (v. Olivi), Davino V.O.D. (v. Hotline) en Kjento (v. Negro). Tekst: Denise Dekens Bron: De Hoefslag