Arie Sr. van Baalen, Coby van Baalen en  Burgermeester van Zaltbommel, de heer A. van den Bosch
© DigiShots (archieffoto van 2016)
Arie Sr. van Baalen, Coby van Baalen en Burgermeester van Zaltbommel, de heer A. van den Bosch © DigiShots (archieffoto van 2016)

Arie van Baalen, man van Coby en vader van Marlies, overleden

Dressuur

Helaas is na een heel kort ziekbed Arie van Baalen sr. op vrijdag 11 juni overleden. Dit terwijl hij omringd was door zijn dierbaren. Arie is de man van Coby van Baalen en de vader van Marlies van Baalen.

Advertisement

Rots in de branding

Dressuurstal van Baalen laat op Social Media weten: “Arie senior was onze rots in de branding en zijn zorgzaamheid is bij velen van u bekend. Hij stond altijd klaar voor iedereen, maar zeker voor zijn familie, de bedrijven en de paarden. Hij was trots en genoot, maar deed dat bij voorkeur op de achtergrond. Dressuurstal Van Baalen en Van Baalen Farms dragen zijn naam met trots. Hij zal enorm gemist worden, maar zeker niet vergeten worden. Arie wordt in besloten kring begraven op woensdag 16 juni 2021.”

Mocht u herinneringen aan Arie met de familie Van Baalen willen delen, dan kan dat op zijn herinneringspagina: www.bijnen.nu/ArievanBaalen. Het hele team van De Hoefslag wenst zijn familie en al zijn dierbaren heel veel sterkte.

Bron: Dressuurstal van Baalen