Daphne van Peperstraten - Greenpoint's Cupido
CDI Exloo 2019
© DigiShots
Daphne van Peperstraten - Greenpoint's Cupido CDI Exloo 2019 © DigiShots

CDI Exloo: Succes voor Luiten en Van Peperstraten

Dressuur

Bron: Hoefslag (overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan)

Advertisement
Op de laatste dag van het CDI Exloo klinkt het Wilhelmus meerdere keren. Bij de Junioren was Marten Luiten wederom de beste met zijn Fynona en bij de Children nam Daphne van Peperstraten het goud mee naar huis. 

PR voor Luiten

Vanochtend vroeg wist Marten Luiten met zijn toppaard Fynona (v. Ampere) de Freestyle voor de Junioren op zijn naam te schrijven. De pas 17-jarige ruiter sloot het evenement af met een persoonlijk record. De combinatie was goed genoeg voor 81,91%. Het zilver was voor Sanne van der Pols met Excellentie (v. Don Schufro) en scoorden 75.545%. Daarachter eindigden de succesvolle Micky Schelstraete en Grand Charmeur (v. Apache) met 74.21%. Pem Verbeek en Shanna Baars maakten met hun paarden Fernando Torres (v. Florencio) en Farzana G (v. Ampère) de top 5 compleet. 

Van Peperstraten

Bij de Young Riders liet Daphne van Peperstraten het Wilhelmus klinken. Zij reed haar Greenpoint's Cupido (v. Johnson) naar een mooie score van 79,89%. Donderdag wist de combinatie al de landenproef te winnen en gisteren waren ze ook de beste bij de individuele competitie. Met een verschil van ruim 2% lieten zij ook vandaag de concurrentie achter zich. 

Rockx, Donkers en Kuintjes

De tweede plek was voor Thalia Rockx en Verdi de la Fazenda (v. Florett AS ) met 77,34%. Esmee Donkers en Chaina (v. Sir Donnerhall) behaalden 76,48%, wat genoeg was voor het brons. Net buiten het podium is Zoe Kuintjes met Primeval Brittsion (v. Sir Donnerhall I) geí«indigd. Kimberly Pap reed met haar Vloet Victory (v. Jazz ) nog de top vijf binnen.  Klik hier voor de uitslagen Foto: DigiShots