Lara van Nek - Amazing Comeback
NK Dressuur 2019
© DigiShots
Lara van Nek - Amazing Comeback NK Dressuur 2019 © DigiShots Lara van Nek

CDI Waregem | Junioren kür op muziek voor Lara van Nek

Dressuur
Advertisement
Op de slotdag van de internationale wedstrijd in Waregem werd er goed gepresteerd door de Nederlandse combinaties. Bij de pony's werd Lara van Nek in de kür op muziek tweede met 77,292%. Op de derde plek volgde Rowena Weggelaar met 74,833%.

Junioren

Lara van Nek wist bij de Junioren de afsluitende kür op muziek te winnen met haar paard Amazing Comeback (v. Negro). Ze reed naar een mooie score van 75,717%. Micky Schelstraete volgde nipt op de tweede plaats met Grand Charmeur (v. Apache) en reed 75,134% bijeen. Op de vijfde plaats volgde Sascha Heijmans met Flying Dutchman Acb (v. United). Zij kreeg voor haar kür 73,717%.

Grand Prix

Bij de Grand Prix kür op muziek was er Nederlandse deelname van Lucie Louws en Sander Marijnissen. Louws reed haar Evito (v. Sir Oldenburg) naar een knappe tweede plek met 73,780%. Marijnissen mocht aansluiten op de derde positie met Cool 2 Johnson (v. Johnson) en reed 70,335% bij elkaar. Uitslagen Bron: Hoefslag / Overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan Foto: Digishots