Dressuur

Savannah van Rijn Photography (Savannah van Rijn Photography)
  • aangepast 29 juni 2021 20:06

Eerste aflevering 'Opgezadeld met Britt' positief ontvangen

Maandagavond was de eerste aflevering van 'Opgezadeld met Britt' te zien bij SBS6. In deze documentaire, gemaakt door Annette van Trigt, wordt het enerverende leven van Britt Dekker gevolgd. Haar 'Georgie' speelt daar een grote rol in. In de eerste aflevering is onder andere te zien dat Britt in Spanje de PRE-hengst George ophaalt, die zij van Talpa-baas John de Mol heeft gekregen als salaris in natura.

Positief

De reacties op Social Media over het programma zijn lovend en, op een enkele uitzondering na, zeer positief. "Wat een leuk mens ben je Britt", "Britt je bent een fantastisch mens", "Wat een prachtpaard", "Wat een lekker mens is Britt toch en wat een prachtig paard is George" en heel veel van dit soort reacties zijn te lezen op Twitter, Facebook en Instagram.

Overdonderd

Zelf is Britt totaal overdonderd door de reacties. "OMG bedankt iedereen!!", reageert ze op Instagram. "Ik was echt zo zenuwachtig. Ik bereidde me echt voor op allemaal reacties van boze Chateau Meiland fans, die hun programma terug wilden (wat ik had gesnapt, want dat is ook echt leuker!). Maar nu gebeurde dit! Heel erg bedankt!"

Terugkijken

Hier kijk je de eerste aflevering van Opgezadeld met Britt terug. Volgende week maandag om 20.30 uur kun je bij SBS6 de tweede aflevering zien. Bron: De Hoefslag/ Instagram

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties