Hans Peter Minderhoud - Johnson TN
KWPN Hengstenkeuring 2020
© DigiShots
Hans Peter Minderhoud - Johnson TN KWPN Hengstenkeuring 2020 © DigiShots

Glock's Johnson TN gehuldigd tot Horse of the Year 2019

Dressuur
Advertisement
De KWPN-goedgekeurde hengst Glock's Johnson TN (v. Jazz) werd op vrijdagavond gehuldigd tot Horse of the Year 2019. Tijdens de KWPN Stallion Show toonde de hengst zich fris aan de hand van Hans Peter Minderhoud.

Eren wie ere toekomt

Aan de hand van zijn ruiter verscheen Glock's Johnson TN begeleid door prachtige muziek in de baan. Een jaar geleden naam hij op de KWPN Stallion Show afscheid van de sport. Dit was voor de hengst zijn laatste optreden onder het zadel van Hans Peter Minderhoud. 'Eren wie ere toekomt', aldus omroeper Bert de Ruiter, en dat is in het geval van Johnson zeker het geval.

Ruime voorsprong

De hengst bouwde een indrukwekkende palmares op. Hij schreef vele internationale successen op het allerhoogste niveau op zijn naam, waaronder op Europese Kampioenschappen, Wereldkampioenschappen en zelfs de Olympische Spelen. Het fokproduct van Piet van der Vleuten mocht vandaag de Nimmerdor Trofee in ontvangst nemen. Dit was nadat er door het publiek meer dan 3800 keer op Johnson werd gestemd. Daarmee kon hij met een ruime voorsprong de titel Horse of the Year op zijn naam schrijven! https://www.facebook.com/GlockHorsePerformanceCenter/videos/187367405683874/ Bron: KWPN Foto: © DigiShots