Marieke van der Putten - Jameson RS2
Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur 2019/2020
© DigiShots
Marieke van der Putten - Jameson RS2 Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur 2019/2020 © DigiShots

Data hengstencompetities bekend

Dressuur
Advertisement
De hengstencompetitie is een unieke gelegenheid om de dressuur- en springhengsten tussen leeftijdsgenoten in actie te zien. De Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur trapt af in het Limburgse Kronenberg op 9 november bij Equestrian Centre de Peelbergen.

Finale in Ermelo

Een dag later, dinsdag 20 november, staat de Blom Hengstencompetitie Springen op het programma, eveneens bij Equestrian Centre de Peelbergen. Beide hengstencompetities kennen drie wedstrijden verdeeld over het land en een finale. Voorheen vond deze finale plaats op de KWPN Stallion Show in 's Hertogenbosch, maar inmiddels is bekend dat de KWPN Stallion Show aankomend jaar in Ermelo plaats gaat vinden.

Livestream

Momenteel laten de maatregelen rondom het coronavirus het niet toe om deze evenementen te bezoeken. Vooralsnog zijn alle hengstencompetitiewedstrijden uitsluitend via de livestream te volgen. De data en locaties van de hengstencompetities zijn: 9 november 2020: Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur bij De Peelbergen in Kronenberg 10 november 2020: Blom Hengstencompetitie Springen bij De Peelbergen in Kronenberg 20 november 2020: Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur op het KWPN-centrum in Ermelo 11 december 2020: Blom Hengstencompetitie Springen bij De Voornruiters in De Meern 14 januari 2021: Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur bij HJC Manege in Tolbert 20 januari 2021: Blom Hengstencompetitie Springen bij HJC Manege in Tolbert Bron: KWPN Foto: Digishots