Afbeelding

Standfoto's gepubliceerd dressuur- en tuigpaardhengsten

Dressuur
Advertisement
Aanstaande vrijdag vindt het examen plaats van de dressuurhengsten en zaterdag van de tuigpaardhengsten. Van de deelnemende hengsten zijn standfoto's gemaakt en gepubliceerd door het KWPN.

Twaalf driejarigen

Op dit moment nemen twaalf driejarige dressuurhengsten en  een  vierjarige dressuurhengst deel aan het najaarsverrichtingsonderzoek op het KWPN-centrum. Ook nemen er nog drie tuigpaardhengsten deel aan het verrichtingsonderzoek.

Doorverwijzing

Vorige week werden er nog drie hengsten naar huis gestuurd. Zij besloot het onderzoek te beëindigen voor testnr. 31 (For Dance x Sir Donnerhall), testnr. 41 (Total US x Jazz) en testnr. 47 (Vitalis x Sir Donnerhall). Eerder werd in overleg met de eigenaren al besloten twee hengsten door te verwijzen naar het voorjaarsonderzoek van 2021. Hier gaat het om testnr. 24 (Dettori x Krack C) en testnr. 34 (Franklin x Easy Game). Het verrichtingsonderzoek startte met 20 dressuurhengsten en vier tuigpaardhengsten.

Eindpresentatie

De eindpresentaties van de hengsten zijn op de genoemde data live te volgen via KWPN.tv. Er wordt geen publiek toegelaten. Bekijk hier de deelnemende hengsten. Bekijk hier de fotoreportage. Bron: KWPN Foto: Archief