Marian Dorresteijn
© DigiShots
Marian Dorresteijn © DigiShots

Bestel nu Dressuur voor iedereen en win een '˜meet & greet' met Marian & Coby

Dressuur
Advertisement
De verkoop van het boek '˜Dressuur voor iedereen' is zo hard gegaan, dat de eerste druk in no time verkocht was. Daarom heeft Dressuurstal van Baalen het in allerijl laten herdrukken, en de tweede druk is inmiddels een feit! Wil je nog een boek kopen, voor jezelf of als (kerst)cadeautje voor iemand anders? Dan kan je hem nu weer bestellen!

Meet & greet

Natuurlijk hebben we er zo vlak voor de kerst weer een super leuke actie aan gekoppeld. Onder de bestellers van het boek, die tussen nu en 21 december het boek kopen, wordt een '˜meet & greet' met niemand minder dan Marian Dorresteijn en Coby van Baalen weggegeven. Uiteraard krijgt de winnaar een rondleiding door Dressuurstal Van Baalen en Van Baalen Farms. Ook is er de mogelijkheid dat jij je paard meeneemt, en dat Coby & Marian jouw paard beoordelen!

Vanuit het oogpunt van Coby en Marian

Als je zelf geen paard hebt, dan worden er gewoon twee paarden van Dressuurstal Van Baalen, vanuit het oogpunt van Coby en vanuit het oogpunt van Marian bekeken. Dus heb je het boek nog niet, of weet je iemand waaraan je het cadeau zou willen geven, pak dan nu je kans! Bestel dressuur voor iedereen hier. Blijf trouwens de social media van Dressuurstal Van Baalen volgen, want binnenkort wordt bekendgemaakt wie de winnaar is van de vorige actie: de '˜meet & greet' met Daphne en Marlies.