Arena
KNHS Trainersseminar Dressuur 
© DigiShots
Arena KNHS Trainersseminar Dressuur © DigiShots DigiShots

Gouden KNHS-speld voor Corrie Ederveen

Algemeen

Hippisch duizendpoot Corrie Ederveen heeft de Gouden KNHS-speld ontvangen. Corrie ontving deze KNHS bestuursonderscheiding uit handen van Eric Westerink, voorzitter van de Regio Gelderland.

Advertisement

Functies

Ederveen is jurylid dressuur, afdelingsdressuur, I&R-controleur, federatievertegenwoordiger en hinderniscontroleur bij de eventing. Daarnaast is ze sinds jaar en dag nauw betrokken bij de organisatie van het Hippisch Festijn Varsseveld.

Om het lijstje compleet te maken is ze voorzitter van RV/PC Varsseveld, lid van het Regiobestuur en het dressuurforum namens Gelderland. Verder was ze negen jaar lang bestuurslid van Kring Achterhoek en ze heeft veel ervaring in het organiseren van wedstrijden.

Ook op bestuurlijk niveau draagt Corrie met haar kennis graag bij aan de paardensport. Zo is zij onder meer voorzitter van RV/PC Varsseveld – Varus en was negen jaar lid van het dagelijks Regiobestuur voordat ze toetrad tot het dressuurforum namens Gelderland. Ook was Corrie negen jaar bestuurslid van Kring Achterhoek.

Ziekte

Door ziekte kan ze zich niet langer inzetten voor de paardensport en om haar te bedanken ontving ze de Gouden KNHS speld.

Bron: KNHS

Foto: