Tommy Hilfiger collectie lente/zomer 2022
Tommy Hilfiger collectie lente/zomer 2022

Tommy Hilfiger komt met nieuwe paardensport collectie lente/zomer 2022

Algemeen

Tommy Hilfiger kondigt de lancering aan van zijn lente/zomer 2022 paardensport collectie. Na de succesvolle lancering van de eerste collectie paardensportkleding van vorig jaar, komen zij ook voor het lente/zomer seizoen met kleding voor sport en vrije tijd. De collectie is ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd door Barney & Baxter AG en is nu online verkrijgbaar op tommy-equestrian.com en bij geselecteerde groothandels in Europa en het Midden-Oosten.

Advertisement

Kleding

De lente/zomer 2022 collectie biedt een mix van verhoogd comfort en functionaliteit. Voor het eerst bevat het assortiment een full-grip legging met een brede V-vormige tailleband, die zorgt voor de perfecte pasvorm. De all-season rijbroeken, die bestaan uit volledige grip of kniegrip, bevatten nu een lichtgewichte zomeroptie gemaakt van dunner elastisch materiaal, een haaksluiting in de tailleband en een extra veiligheidsknoop.

Daarnaast heeft Tommy Hilfiger sportieve en stijlvolle wedstrijdjasjes, polo’s, hoodies en sweatvesten. De collectie blijft trouw aan het iconische erfgoed van het merk met de kleuren rood, wit en blauw, plus zachtere seizoenstinten zoals stralend roze, sunset peach, royal berry en mercury marine.


Tommy Hilfiger collectie lente/zomer 2022

Campagne

In de geest van “We trainen, we presteren, we hebben plezier”, wordt de collectie tot leven gebracht door een campagne die de unieke kwaliteiten van de hippische sport en de band tussen paard en ruiter benadrukt. 

De campagne is in samenwerking met de FEI ontwikkeld en zal te zien zijn op de digitale kanalen van Tommy Hilfiger Equestrian en de FEI. Dit jaar is Tommy Hilfiger Equestrian als partner of op de beursvloer te zien van internationale evenementen, waaronder The Dutch Masters, CHIO Aachen, CHI de Genève en CHI Classics Basel (CH).

Klik hier voor meer informatie

Tommy Hilfiger collectie lente/zomer 2022