Zadel
© DigiShots
Zadel © DigiShots DigiShots

Coachingsproject Paard en Meer in Breda krijgt steun na inbraak

Algemeen

Coachingsproject Paard en Meer in Breda, dat eind september de dupe is geworden van een inbraak, krijgt steun van hulporganisatie Breda Maakt Mij Blij. Er moet 15.000 euro opgehaald worden om nieuwe materialen aan te schaffen schrijft BN de Stem.

Advertisement

Begeleiding

Het Bredase Paard en Meer is een organisatie die pedagogische begeleiding biedt aan jongens en meisjes uit Breda en omstreken. Met behulp van de dieren wordt er gewerkt aan bijvoorbeeld het zelfvertrouwen, het omgaan met gevoelens of het verwerken van moeilijke ervaringen van de kinderen.

Crowdfundingcampagne

Bij de inbraak in de nacht van 25 op 26 september zijn zadels, hoofdstellen, gereedschappen en tuigen gestolen. Al snel werd er een crowdfundingcampagne opgezet. Het doelbedrag: 15.000 euro. Hiermee kunnen de materialen opnieuw aangeschaft worden. Inmiddels is de helft opgehaald. Om het doelbedrag te behalen is de hulp van Breda Maakt Mij Blij ingeschakeld. Dankzij het uitgebreide netwerk van Breda Maakt Mij Blij zijn eerder al verschillende organisaties geholpen, die in de problemen waren gekomen.

Lees hier meer.

Bron: BN de Stem

Foto: Digishots