Foto ter illustratie © DigiShots
Foto ter illustratie © DigiShots DigiShots

Inschrijving jongepaardencompetitie Duvals Zeeland Dressage Cup voor jonge geopend!

Algemeen

De inschrijving voor de Duvals Zeeland Dressage Cup voor jonge paarden is geopend! Inschrijven is mogelijk tot 1 september a.s. Maar vol is vol. 

Advertisement

Per rubriek een kampioen

De Duvals Zeeland Dressage Cup is een jonge paardencompetitie voor drie t/m zesjarige dressuurpaarden. De beste twee of drie paarden per rubriek worden overgereden door de gastruiter. Of het er twee of drie worden is afhankelijk van het jurybesluit. Per rubriek wordt een kampioen en een reservekampioen gehuldigd. De prijsuitreiking is te paard na afloop van elke rubriek.
Na afloop wordt een overall kampioen gehuldigd. Houd dit goed in de gaten, want niet aanwezig is geen prijs.

Johan Hamminga, Dinja van Liere en Debbie Offermans

De Duvals Zeeland Dressage Cup vinst op vrijdag 17 en zaterdag 18 september 2021 plaats. De locatie van de wedstrijd is bij De Kroo Ruitersport, Boomdijk 1 in Nieuw en St Joosland. Het team bestaat uit hoofdjury Johan Hamminga en jury en gastruiter Dinja van Liere. Zij worden versterkt door een HJPZ stagejury, namelijk Debbie Offermans. HJPZ staat hierbij voor Hippisch Jongeren Platform Zeeland. 

Rijden in tweetallen

Er wordt gereden in tweetallen in de IBOP (3 jr) en PAVO (4-6jr) formule. Dit jaar wordt er iets nieuws aan toegevoegd, namelijk een hengstenrubriek. Deze is voor drie t/m zesjarige goedgekeurde dekhengsten van alle stamboeken.

Klik hier voor het inschrijfformulier.
Klik hier voor het reglement.
Klik hier voor de proef voor de driejarige dressuurpaarden.
Klik hier voor de proef voor de vierjarige dressuurpaarden.
Klik hier voor de proef voor de vijfjarige dressuurpaarden.
Klik hier voor de proef voor de zesjarige dressuurpaarden.

Voor vragen kunt u terecht via mail naar kwpn@zeelandnet.nl of bel naar 06-58907242.
Voor het huren van een stal neemt u rechtstreeks contact op met De Kroo Ruitersport, via info@dekroo.nl of bel naar 0118-603380.

Foto: DigiShots.nl