Afbeelding

Nieuwe Epplejeck Superstore opent deuren met spectaculaire feestacties *advertorial*

Algemeen

Het wordt alweer de achtste Horse & Rider Superstore van Epplejeck en dit keer is Rotterdam de nieuwe plek van bestemming van de grootste, modernste en hipste ruitersportwinkel van Nederland.  Op donderdag 15 oktober om 14:00 uur is het daadwerkelijk zover en opent Epplejeck Rotterdam officieel haar deuren. Dit heuglijke moment zal niet onopgemerkt voorbij gaan en wordt opgeluisterd met super veel feestacties. Zo krijgen de eerste 250 klanten een Epplejeck rijbroek voor maar 1 euro! Verder worden er gratis goodiebags uitgedeeld en kun je een zadel winnen! natuurlijk zijn er ook nog héél veel kortingsaanbiedingen, maar die worden nog eventjes geheim gehouden.

Advertisement
Metamorfose

De nieuwe Superstore is gevestigd in het voormalige Hyporama pand aan de Gouderakstraat 63 in Rotterdam. Begin september heeft Epplejeck een aantal Hypo winkels overgenomen. Deze worden één voor één omgebouwd naar de sfeer, de beleving, het assortiment en de service van Epplejeck. In Rotterdam is de voormalige Hyporama winkel binnen vijf weken compleet verbouwd tot de nieuwe Epplejeck Superstore. Om dit te realiseren is er een maand terug eerst een mega leegverkoop geweest. Alle producten van Hyporama moesten er immers uit! Vanaf 14 september is de winkel compleet leeggehaald en vervolgens hebben de bouwvakkers in 2,5 week tijd alles verbouwd. Een nieuwe vloer erin, alle muren en het plafond netjes afgewerkt en geverfd, nieuwe kassa's en stellingen er ingezet, de buitenkant van het pand geverfd, een nieuwe voorgevel geplaatst, nieuwe verlichting aangebracht en natuurlijk gezellige visuals opgehangen. Twee weken later arriveerden de eerste vrachtauto's met nieuwe goederen en is er met man en macht gewerkt om de metamorfose compleet te maken. Nu de winkel bijna klaar is, kan met zekerheid gezegd worden dat ook deze wederom een fantastisch mooie Epplejeck Horse & Rider Superstore is geworden!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 15 oktober tussen 14:00 en 21:00 uur naar de officiële opening om een kijkje te nemen! Wil je kans maken op één van de 250 rijbroeken voor 1 euro? Wees er dan wel snel bij, want de verwachting is dat deze euroknallers als warme broodjes over de toonbank gaan!
Over Epplejeck
Epplejeck is het vernieuwende ruitersportconcept in Nederland dat mode en de liefde voor het paard weet te combineren. Dit werd in 2010 beloond met het winnen van de ING Retail jaarprijs in de categorie "Beste Starter€. Met hippe en frisse showrooms en een ongekend groot en trendy assortiment heeft Epplejeck inmiddels een sterke positie in de ruitersportbranche. Bij Epplejeck vind je een heel uitgebreid en compleet assortiment met alle bekende merken uit de ruitersport, maar ook de verrassend hippe en voordelige huismerken Barato - Betaalbaar en goed, Epplejeck - Hip, modern en de beste kwaliteit/prijsverhouding en Quur - Topkwaliteit voor een uitstekende prijs. Na Superstores in Heemskerk, Eindhoven, Zwolle, Groningen, Breda, Amersfoort en een Outlet in Drachten, wordt Rotterdam zoals vermeld alweer het achtste Epplejeck filiaal. Epplejeck Rotterdam Gouderakstraat 63 3079 DB Rotterdam Reguliere openingstijden vanaf 15 oktober:
Maandag t/m donderdag: 10:00 €“ 18:00 Vrijdag:  10:00 €“ 21:00 Zaterdag:  10:00 €“ 17:00 Zondag: 12:00 €“ 17:00 (elke zondag is het koopzondag!) [gallery link=”file” ids=”eyJ1cmwiOiJodHRwczpcL1wvd3d3LmrlaG9lZnNsYWcubmxcL3dwLWNvbnrlbnRcL3VwbG9hZHNcLzIwMTVcLzEwXC9zbm9lcGdvZWQtcGFhcmQtc2l0ZS5qcGciLCJ0aXRsZSI6InNub2VwZ29lZCBwYWFyZCBzaXrlIiwiY2FwdGlvbiI6IiIsImFsdCI6IiIsImrlc2NyaXB0aW9uIjoiIn0=,eyJ1cmwiOiJodHRwczpcL1wvd3d3LmrlaG9lZnNsYWcubmxcL3dwLWNvbnrlbnRcL3VwbG9hZHNcLzIwMTVcLzEwXC96YWrlbGrla2plcy1zaXrlLmpwZyIsInRpdGxlIjoiemFkZWxkZWtqZXMgc2l0ZSIsImNhcHRpb24iOiIiLCJhbHQiOiIiLCJkZXNjcmlwdGlvbiI6IiJ9”]  
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding