Afbeelding

Hoefslag Masterclass ‘Goed longeren’ met Lammert Haanstra

Algemeen
Advertisement
Goed longeren is heel wat anders dan je paard eindeloos rondjes laten lopen. Goed longeren is een vak apart. Goed longeren is je paard trainen en gymnastiseren. Hoe je paard te trainen is aan de longe, vertelt ook veel over (jouw communiceren richting) je paard. Het helpt je paard beter te leren begrijpen. De vraag is: longeer jij je paard op de juiste manier?  Tijdens de Hoefslag Masterclass krijg je hierop antwoord van de expert op dit gebied: Lammert Haanstra.

Dubbele lijnen

Lammert Haanstra's aanpak komt voort uit rust en vakmanschap. Meer dan 50 jaar geleden kwam de longeerpro voor het eerst in aanraking met paarden. Hij is uitgegroeid tot een expert op het gebied van longeren. Hij heeft al vele mensen geholpen en een eigen traniningsmethode ontwikkeld. Hij beschikt over alle kennis hoe je een paard op de beste manier kunt trainen. Lammert zal aan de hand van een voorbeeldpaard demonstreren hoe je bepaalde problemen met longeren kunt oplossen; zoals een paard die constant naar binnen komt of een paard die niet links of rechtsom wil. Daarnaast wordt ook het longeren met dubbele lijnen je haarfijn uitgelegd. Het volgen van deze clinic geeft jou ongetwijfeld een boost aan inspiratie en het longeren van je paard krijgt voortaan een nieuw dimensie voor jou.

Geef je paard op!

Voor de Hoefslag Masterclass zoeken we nog een €˜longeerpaard'. Ben jij abonnee van Hoefslag Magazine, en heb jij het longeren niet helemaal voor elkaar met je paard?  Sterker nog jouw paard gaat alleen maar als een gek in het rond tijdens het longeren, komt je paard iedere keer naar binnen, of breekt hij iedere keer uit? Geef je dan nu snel op! Stuur jouw verhaal waarin je het probleem uitlegt + foto's voor 30 april naar masterclass@mediaprimair.nl en misschien zijn jouw problemen met longeren op 20 mei als sneeuw voor de zon verdwenen.

Meer informatie en tickets

Lammert Haanstra is een van de clinicgevers tijdens de Hoefslag Masterclass. De hele dag staat in het teken van specialisten die jou gaan helpen je paard beter te begrijpen. Zorg dus dat je erbij bent op zaterdag 20 mei in Rotterdam. Klik hier voor meer informatie en tickets. Bron: persbericht Foto: Carina Booij/Hoefslag