Afbeelding

Studenten zamelen paardenspullen in voor de Paardenkamp

Algemeen
Advertisement
Studenten van de opleiding €˜Equine Sports & Business' verzamelen paardenspullen voor Stichting De Paardenkamp in Soest. De Paardenkamp verkoop deze spullen in haar tweedehandswinkel om zo inkomoesten te genereren. De studenten aan Hogeschool Van Hall Larenstein vonden de decembermaand een mooie aanleiding om geld, of in dit geval goederen, in te zamelen voor een goed doel. Dekens, halsters, borstels, zadeldekjes, rijbroeken etc. zijn welkom.

Boerderij Vosseveld

De Paardenkamp verkoop tweedehands spullen in een speciale winkel in boerderij Vosseveld in Soest. Met het geld dat op deze manier ieder jaar wordt opgehaald, kan een groot deel van de kosten voor accommodatie en (medische) zorg van de paarden gedekt worden. €˜Daarnaast stimuleert het hergebruik van paardenspullen de duurzaamheid van de sector en de lage prijzen in de winkel maken paardrijden betaalbaarder,' aldus de studenten.

Actie begonnen

De actie is al begonnen en duurt tot de kerstvakantie. Bij de receptie van Van Hall Larenstein in Velp zijn speciale tassen beschikbaar om spullen te doneren. Het adres is: Larensteinselaan 26A. Je kunt de studenten ook laten weten waar ze jouw bijdrage kunnen ophalen via annika.rettig@hvhl.nl Bron: Van Hall Larenstein Foto: Sabine Timman