Afbeelding

Ladies Night bij Epplejeck Zaventem!

Algemeen
Advertisement
De Ladies Night bij Epplejeck is een begrip en zal nu ook voor het eerst in Epplejeck Zaventem (België) gehouden worden. Dit wil je natuurlijk niet missen! Tijdens de Ladies Night op woensdagavond 27 maart van 17:00 tot 21:00 kun je o.a. profiteren van fantastische aanbiedingen, maak je kans op toffe prijzen en ontvang je een goed gevulde goodiebag bij aankoop vanaf EUR 25,-.

Trendy ruitersportartikelen

Van 17:00 tot 21:00 uur ligt de roze loper voor je klaar en eenmaal binnen kijk je je ogen uit bij trendy ruitersportartikelen met knallende aanbiedingen, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Laat je tussen het shoppen door inspireren door de vele standjes die aanwezig zijn tijdens de Ladies Night bij Epplejeck Zaventem. Proef de glitter en glamour tijdens de workshop Burlesque dansen, waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Kama World zal alles uit kast halen om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

Sieraden en tassen

Wat is een Ladies Night zonder sieraden en tassen? €˜Victoria' staat voor feel-good time: ontdek de collectie tijdens de gezellige Ladies Night bij Epplejeck Zaventem. Bij de stand van Soki-line kun je jouw persoonlijke sieraad laten maken met het haar van jouw paard of huisdier. Neem het haar van je huisdier mee en Soki-line doet de rest. Hoe leuk is dat?! Nog zo'n onafscheidelijke combinatie: vrouwen en hun handtas. Eileen neemt de prachtige collectie van Melina C mee. Misschien vind jij hier wel jouw nieuwe must-have!

Beauty en Wellness

Ook voor beauty en wellness kom je naar Epplejeck Zaventem. De overburen van Epplejeck Zaventem, Soleil d'Orient, zijn aanwezig zodat je kunt kennismaken met hun behandelingen. Voor een maskertje, een parafine behandeling en een massage moet je zijn bij de stand van Martine van Coccoon Wellness. Ils van Dun van Young Living laat je tijdens de Ladies Night kennismaken met etherische oliën en vertelt hoe deze oliën je elke dag kunnen ondersteunen.

Voor je paard

Rebecca van Hippoheart is aanwezig om jou alles te vertellen over de wondere wereld van siatshu voor paarden. Emilia van Emi Photography EG zal tijdens de Ladies Night rondlopen om jou/jullie op de foto te zetten. Maar haar ware hart ligt bij het maken van prachtige reportages van dieren, vraag haar dus gerust naar de mogelijkheden. En altijd al benieuwd geweest naar wat paardenmelk voor jou kan betekenen? Laat je adviseren door paardenmelkerij 't Kattenheye. Paardenmelk ondersteunt veel mensen bij gezondheidsproblemen. Heb je al eens gehoord van de SaddleClip? Laat je overtuigen van de positieve werking van de EQ SaddleClip en kom langs bij de stand van Equestic. Epplejeck Zaventem vind je aan de Leuvensesteenweg 42, 1932 Zaventem (Brussel) en is woensdag 27 maart geopend van 10:00 tot 21:00 uur. De Ladies Night start om 17:00 uur. Benieuwd naar een sfeerimpressie van vorig jaar? Bekijk hier onze vlog. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=2aUCX9D8byE[/embed]