Sanne Beijerman hier met Charming Norel
Sanne Beijerman hier met Charming Norel Foto: Jessica Pijlman

Nieuwe datum workshop ‘Mentaal sterk de ring in’

Algemeen
Advertisement
Zie je een verschil in je trainingsresultaten en je wedstrijdresultaten? Reageert je paard thuis heel anders dan op het wedstrijdterrein? Vind je het lastig als mensen komen kijken terwijl je rijdt? Zie je deze dingen gebeuren bij je leerlingen en is het lastig daarin als instructeur goed te sturen? Vaak zijn de oorzaken hiervan mentaal. Wil je hieraan werken?

Mentale training

Sanne Beijerman is Grand-prix dressuur amazone, KNHS coach 5 en als sportpsychologe gespecialiseerd in mentale training voor hippische sporters. Sanne traint in haar praktijk ruiters en amazones van recreatief tot Olympische niveau. Op zaterdagmiddag 11 juli aanstaande geeft ze een workshop op het Hippisch Centrum in Exloo. Op het Hippisch Centrum is een ruime zaal beschikbaar. Met de opstelling wordt rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen.

Voor iedereen

Tijdens deze workshop gaat Sanne aan het werk met de thema's spanning en presteren in de paardensport, het vinden van jouw persoonlijke optimale focus en omgaan met de meningen van andere mensen in de paardensport. Deze middag is geschikt voor wedstrijdruiters, instructeurs maar ook voor ruiters die recreatief rijden.

Mindset

Een belangrijk thema tijdens de workshop is het hebben van de juiste mindset waarin je kunt genieten van het rijden als hobby of als professional. natuurlijk is het ook belangrijk om haalbare doelen te stellen en geloof in jezelf te hebben, €˜Smal steps, big changes'.

Kom je ook?

Heb je dus last van spanning, een verkeerde focus of negatieve gedachtes en wil je hier aan werken? Krijg je als instructeur regelmatig vragen die ontstaan door spanning en wil je ruiters daar beter bij helpen? Kom dan naar de workshop op 11 juli aanstaande op het Hippisch Centrum in Exloo. De entree is EUR 22,50 per persoon inclusief een consumptie en parkeren. Aanmelden kan via hippischcentrumexloo.events@gmail.com. Let op dat je je op tijd aanmeldt want vol = vol. Het adres is Valtherweg 27-A, 7875 TA in Exloo. De workshop duurt van 13.30 tot ca. 16.30 uur. Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 35 theoriepunten op de basiskwalificatie. Bron: De Hoefslag