Afbeelding

Met Hippalgo breng je de natuur in de stal

Algemeen
Advertisement
Hippalgo, powered by Mijten, produceert al ruim dertig jaar paardenvoeders en supplementen. De producten van Hippalgo paardenvoer worden gemaakt met natuurlijke ingredií«nten die duidelijk zichtbaar en herkenbaar zijn in het voer. Er worden geen kunstmatige of chemische kleur-, geur- of bewaarstoffen toegevoegd aan de voeders en supplementen.

Natuur in de stal

Een paard voelt zich beter bij een goed uitgebalanceerde voeding. Dat wil zeggen: bij een paardenvoeding die zeer nauw aanleunt bij datgene vanuit zijn natuurlijk milieu. Met Hippalgo breng je de natuur in de stal. Hippalgo, powered by Mijten, produceert al ruim dertig jaar paardenvoeders en supplementen en staat voor kwalitatieve, natuurlijke producten. Er is een compleet gamma paardenvoeders, van onderhoudsvoeding, voeding voor sportpaarden tot en met probleemoplossende voeding. Hippalgo is meer dan paardenvoeding. Het biedt ook een uitgebreid assortiment supplementen op natuurlijke basis.

Natuurlijke stoffen

De kracht van natuurlijke stoffen zoals zeewier, Chlorella en knoflook worden toegepast in het gamma. Hippalgo supplementen zijn eenvoudig te doseren; door de korrelvorm en het meegeleverde maatbekertje kan eenvoudig de juiste dosering per dag afgemeten worden. Door het gebruik van natuurlijke en smakelijke ingredií«nten is de opneembaarheid zeer goed.  
Is jouw paardenvoer 100% natuurlijk? Hippalgo paardenvoer en supplementen zijn 100% natuurlijk. Daarom kiezen we ook bewust voor natuurlijke vitamine E in Hippalgo E-Plus.
  Veel supplementen zijn niet smakelijk en worden daarom slecht gegeten. Hippalgo supplementen daarentegen worden met smaak gegeten en worden daardoor goed opgenomen in het lichaam. De best opneembare vormen van vitaminen, mineralen en sporenelementen worden toegepast. Bovenal worden de Hippalgo supplementen gekenmerkt door een hoge effectiviteit zoals Hippalgo Body Builder welke een verbluffend spieropbouwend effect geeft in slechts zes weken.

Transparantie

Ook onze verpakking straalt deze transparantie uit. Zo is er gekozen voor een venster, waardoor de voeders zichtbaar zijn. Je ziet wat je voert. Voor het materiaal van de zak is na uitgebreid onderzoek gekozen voor polypropyleen. De doorslag voor deze keuze zijn stevigheid van de verpakking, met als gevolg weinig tot geen breuk. De herbruikbaarheid; de verpakking vindt vaak een tweede toepassing zoals bijvoorbeeld vuilzak, zandzak of puinzak. De goede bewaring van het voer; de verpakking beschermt het voer tegen invloeden van buitenaf en het voer blijft langer vers. Na gebruik van de verpakking kan deze gerecycled worden.

Effectiever

Omdat het onze visie is om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven, ontwikkelden we na vele onderzoeken en testen Hippalgo E-Plus met 100% natuurlijke vitamine E. Een smakelijke korrel zonder vul-, geur-, kleur- of smaakstoffen of toegevoegde suikers. Het is bovendien verrijkt met magnesium en organische selenium en daardoor effectiever en beter opneembaar voor het paard dan synthetische vitamine E.

Wat is de functie van vitamine E?

Vitamine E is de belangrijkste vetoplosbare vitamine en antioxidant, die een essentií«le bijdrage levert aan het verwijderen van vrije radicalen in het lichaam van het paard. Vitamine E vormt een cruciale rol in de spierfunctie en de neuromusculaire gezondheid; zoals bij spierzenuwaandoeningen als EMND.

Vers gras

Anders dan onder andere vitamine A,D, K en C wordt vitamine E door het paard zelf niet aangemaakt. Deze vitamine wordt voornamelijk opgenomen door middel van vers gras. Het gehalte aan vitamine E neemt af naarmate het gras ouder wordt of in gedroogde vorm is.

Gevolgen

Een tekort aan vitamine E ontstaat snel bij paarden, met name in de wintermaanden als er geen gras meer voorradig is. Symptomen van een vitamine E tekort kunnen spiertrilling, spierzwakte en stijfheid of afbraak zijn. Een aanvulling middels een kwalitatief goed opneembare vitamine E is dan een vereiste. Paarden kunnen hoge niveaus aan vitamine E verwerken, echter plaatsen we hier wel een kanttekening bij, omdat het een vetoplosbare vitamine betreft kan overdosering helaas tot schadelijke gevolgen leiden. Waarom kiezen voor natuurlijke vitamine E? De meest aangeboden beschikbare vorm van vitamine E is de synthetische vorm. Een natuurlijke vorm van vitamine E wordt beter door het lichaam opgenomen, aangezien het natuur eigen ingredií«nten zijn. De kracht van de natuur is nog steeds vele malen groter dan wat kunstmatig gecreí«erd wordt.
HIPPALGO horsefeed with the power of nature

Wanneer gebruik je dit supplement?

Te gebruiken bij paarden: '¢ Preventief, voornamelijk in de wintermaanden '¢ Die arbeid verrichten of hogere prestaties moeten leveren '¢ Met spieraandoeningen, zoals o.a. Spierbevangenheid, EMND '¢ Met spierstijfheid, zwakte of trillingen Daarnaast staat een ervaren team dagelijks klaar om paardenhouders echt advies te geven, wanneer nodig tot in de stal. Hippalgo Helpt, voor en door paardenliefhebbers. WIL JIJ ADVIES VOOR JOUW PAARD(EN)? Neem contact op via het formulier op www.mijten.be/hippalgo-helpt en ontvang een gratis proefmonster van 15 of 20 kg van het geadviseerde voer.
Afbeelding