Foto: Remco Veurink
Foto: Remco Veurink Foto: Remco Veurink

Longeren tweede bezichtigingshengsten KWPN vandaag live te volgen

Algemeen
Advertisement
Vandaag komen de dressuur- en Gelderse hengsten van de tweede bezichtiging naar het KWPN-centrum in Ermelo voor het longeren. Hierdoor krijgt de hengstenkeuringscommissie extra informatie over de hengsten die zij 4 en 5 februari weer beoordelen tijdens de tweede bezichtiging in Ermelo. Er is geen publiek toegestaan maar alles is te volgen via de livestream.

88 hengsten

De dag bestaat uit een ochtend- en middagprogramma waarin 88 dressuur- en twee Gelderse hengsten aan start komen vanaf 8.00 uur. Het KWPN-centrum is niet toegankelijk voor bezoekers gezien de maatregelen omtrent het coronavirus. De gehele dag is live te volgen via de gratis livestream op KWPN.nl.

Extra informatie

Het longeren is geen op zich zelf staand selectiemoment, maar geeft de hengstenkeuringscommissie relevante extra informatie over de betreffende hengst. Tijdens de KWPN Hengstenkeuring komen zij nogmaals in actie in de tweede bezichtiging, waar de beste hengsten geselecteerd worden voor het verrichtingsonderzoek. Ga hier naar de livestream. Bron: KWPN