Hoe werkt het:

Advertentie plaatsen1. Inloggen via Hoefslag#United


Je logt in via Hoefslag#United (rechtsbovenaan de website).

Ben je abonnee, log dan in via je abonneegegevens (zodat je de advertenties gratis kan plaatsen). Ben je geen abonnee, maak dan een inlog aan met je mailadres en een door jou gekozen password.
 

Lukt het niet? Mail naar officeassistant@mphorses.nl en we helpen je met je inlog.

 


2.Ga naar Hoefslag Marktplein
3.Klik op de button: plaats advertentie

Vul de invulvelden in. Bij de foto upload je de hoofdfoto. In de omschrijving kan je ook linkjes naar een youtube of vimeo video invoegen.Heb je meer foto's? Sla dan eerst je advertentie op. En kies vervolgens voor: 'Advertentie aanpassen':

De advertentie opent nu opnieuw, en onderaan kan je meer foto's toevoegen:
4. Gratis voor abonnees, niet-abonnees betalen 25 euro per advertentie (via ideal)

Ben je abonnee, dan kan je de advertentie gewoon gratis plaatsen. Geen abonnee? Dan betaal je 25 euro per advertentie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om abonnee te worden. Zeker als je regelmatig wat te koop aanbiedt, is dat een stuk voordeliger dan iedere keer 25 euro betalen.


5. 6 Maanden op Hoefslag Marktplein

Je advertentie blijft 6 maanden op het Hoefslag Marktplein staan. Wil je dat de advertentie eerder verwijderd wordt, dan kan je dat zelf doen, door opnieuw in te loggen en op ‘mijn advertenties’ te klikken (en dan verwijderen of wijzigen).


6. Opvallende advertentie? Extra aandacht van de Hoefslag redactie (als je dat tenminste wilt ...)

Is je advertentie geplaatst? Wie weet word jij dan binnenkort benaderd door onze webredactie, en lichten we jouw advertentie uit door middel van een leuk artikel of via social media (dit doen we nooit ongevraagd en uitsluitend in overleg).Reageren op een advertentie

Als je reageert op een advertentie is dat een zaak tussen de persoon die de advertentie heeft geplaatst en de persoon die reageert. Hoefslag is geen partij, en is ook geenszins aansprakelijk voor dat wat er aangeboden en wel of niet gekocht wordt.

Zoek je een paard of bijvoorbeeld een tweedehands zadel, laat je dan altijd goed adviseren door bijvoorbeeld je instructeur of door een expert op het gebied van zadels, zodat je geen miskoop doet en lang plezier hebt, van dat wat je aankoopt op het Hoefslag Marktplein.