Hoe werkt het:

Advertentie plaatsen

1.Je logt in via Hoefslag#United (rechtsbovenaan de website).
 Heb je nog geen inlog? Maak deze dan aan, via de button Hoefslag#United.
2.Ga naar Hoefslag Marktplein
3.Klik op de button: plaats advertentie
4.Ben je abonnee, dan kan je de advertentie gewoon gratis plaatsen. Geen abonnee? Dan betaal je 25 euro per advertentie.
5.Je advertentie blijft 6 maanden op het Hoefslag Marktplein staan. Wil je dat de advertentie eerder verwijderd wordt, dan kan je dat zelf doen, door opnieuw in te loggen en op ‘mijn advertenties’ te klikken (en dan verwijderen of wijzigen).
6.Is je advertentie geplaatst? Wie weet word jij dan binnenkort benaderd door onze webredactie, en lichten we jouw advertentie uit door middel van een leuk artikel of via social media (dit doen we nooit ongevraagd en uitsluitend in overleg).

Reageren op een advertentie
Als je reageert op een advertentie is dat een zaak tussen de persoon die de advertentie heeft geplaatst en de persoon die reageert. Hoefslag is geen partij, en is ook geenszins aansprakelijk voor dat wat er aangeboden en wel of niet gekocht wordt.

Zoek je een paard of bijvoorbeeld een tweedehands zadel, laat je dan altijd goed adviseren door bijvoorbeeld je instructeur of door een expert op het gebied van zadels, zodat je geen miskoop doet en lang plezier hebt, van dat wat je aankoopt op het Hoefslag Marktplein.