Frederic Wandres (GER) - Quizmaster FRH
World Equestrian Festival CHIO Aachen 2023
© DigiShots
Frederic Wandres (GER) - Quizmaster FRH World Equestrian Festival CHIO Aachen 2023 © DigiShots DigiShots

Horses en Dreams | Frederic Wandres en Quizmaster FRH oppermachtig in Intermediaire I

Dressuur

Het tweede onderdeel van de internationale Lichte Tour-wedstrijd op Horses en Dreams in het Duitse Hagen werd zaterdagochtend verreden. In de Intermediaire I kwamen 24 combinaties aan de start waarbij de Duitser Frederic Wandres zijn Quizmaster FRH (v. Quasar de Charry) naar de overwinning reed. De proef met nog een flinke storing in de uitgestrekte galop werd unaniem beoordeeld met de eerste plaats. De proef leverde 72,82% op.

Advertisement

Duitsland en Denemarken

De Duitse Lena Haßmann en Belinda FRH (v. Bon Coeur) en de Deense Anna Kasprzak hadden last van grote plaatsingsverschillen. De Duitse Lena werd tweede met 70,38% en Anna volgde nipt op de derde plaats met 70,24%. Voor Nederland waren vier amazones afgereisd naar Hagen om deel te nemen in de Lichte Tour. In de Intermediaire I kwam het beste Nederlandse resultaat op naam van Kaylee Gouda. Ze werd zestiende samen met haar I Am Legend TC (v. Dream Boy). De proef leverde een score op van 65,44%. 

Nederlandse amazones

Op plaats 21 zien we Hennie Roffel terug met haar Friese hengst Remy Martin TKJ (v. Alwin 469). Na hun proef verscheen er 64,06% op het scorebord. Marijke van Schaik volgde op plaats 23 met Iwardo AF (v. Dorado) met 63,06%. Danielle Keur werd 26e in het zadel van Gonrava (v. Lord Leatherdale). 

Bekijk hier de uitslag. 

Bron: De Hoefslag

Foto: Digishots