Afbeelding

Winactie | Handboek Houding, zit en inwerking van de ruiter

Winacties

Als je paardrijdt ben je nooit uitgeleerd! Nienke de Wolff haar missie is om kennis over te dragen, die je kunt gebruiken om een betere ruiter te worden. Zelf begon ze in de voltigesport waar ze vele ruiters en longeurs begeleid heeft naar de topsport. Dat doet ze nog steeds. 

Advertisement

Goed op je paard zitten

Daarnaast begeleidt ze ruiters van alle niveaus om een betere houding en zit te krijgen. Goed paardrijden begint met goed op je paard zitten, waardoor je optimaal kunt communiceren met je paard door middel van je hulpen. Nienke heeft een zeer uitgebreid e-book ontwikkeld waarin houding en zit en de inwerking van de ruiter op een paard uitgebreid aan bod komen; Handboek Houding, zit en inwerking van de ruiter. 

Ook voor trainers

Het is niet alleen een interessant boek voor ruiters, maar ook voor trainers. Wat is de invloed van houding en zit op een paard? Wat is de juiste basis zit? Waar ontstaan problemen? Hoe kun je het oplossen? Hoe leert jouw paard? Hoe leer jij? Het zijn allemaal vragen die beantwoord worden. Verder komt de anatomie van zowel ruiter als paard aan bod, net als de biomechanica. Je krijgt enorm veel tips. Het boek is duidelijk geschreven en heeft heldere illustraties. 

Winactie

De Hoefslag mag één exemplaar van dit leerzame e-book ter waarden van €19,95 weg geven aan een abonnee. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in. Je kunt het ook bestellen via dewolffacademy.com.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.