Afbeelding

Winactie | Equi-Tech massage gun

Winacties

Wat is het fijn dat er steeds meer producten op de markt zijn om zelf het welzijn van je paard te helpen optimaliseren, zo ook de Equi-Tech massage gun voor paarden.

Advertisement

Mooie aanvulling

Natuurlijk is de massage gun niet een vervanging voor een fysiotherapeut, osteopaat en noem maar op, maar het is wel een heel mooie aanvulling op de dagelijkse verzorging en het welbevinden van je paard. Heeft je paard een blessure of twijfel je, vraag dan raad bij een deskundige, zodat je zeker weet dat je het juiste voor je paard doet. 


Warm en koud

Deze massage gun heeft zes opzetstukken. In de handleiding staat heel duidelijk welk opzetstuk je waar voor kunt gebruiken. Zo is de ronde zwarte, die te zien is op de bovenste foto, bijvoorbeeld geschikt voor grote spiergroepen. Hij heeft een koude, maar ook een warme functie. Verder heeft hij zes standen waaruit je kunt kiezen, zodat je de intensiteit kunt regelen. Dit kun je op het display instellen en aflezen. Hij is licht in je hand en heel makkelijk te gebruiken. De massage gun stimuleert de doorbloeding en ontspant de spieren. Nog een voordeel is dat hij draadloos is. Volgens de beschrijving kun je hem anderhalf uur achter elkaar gebruiken, voordat je hem moet opladen.


Winactie

De Hoefslag mag aan een abonnee één massage gun van Equi-Tech weggeven ter waarde van €89,95. Wil je meedoen? Vul dan dit formulier in. Voor meer informatie over dit product kun je kijken op: wwe.equitech.(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? 

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn. 

Afbeelding
Afbeelding