Afbeelding

Winactie | Boek Paardentaal voor gevorderden

Winacties

Sharon Wilsie heeft jarenlang paarden geobserveerd om te kijken hoe zij onderling communiceren door middel van lichaamstaal, ademhaling, knipperen van ogen en andere kleine signalen. Inmiddels is alweer haar tweede boek uit Paardentaal voor gevorderden en jij kan hem winnen!

Advertisement

Onderzoek ging verder

Sharon bracht de signalen in kaart, maakte er foto’s en tekeningen bij en ging de signalen zelf nabootsen. Tot haar verbazing begrepen de paarden haar signalen en er ging een wereld voor haar open. Haar levenswerk heeft ze vastgelegd in haar eerste boek Paardentaal, dat een wereldwijde bestseller werd. Maar haar onderzoek ging verder en nu komt Sharon Wilsie met een enorme aanvulling van signalen; Paardentaal voor gevorderden

Anders dan mensentaal

Net als in haar eerste boek brengt ze de signalen ook nu weer duidelijk in beeld en geeft ze stappenplannen aan zodat je ze zelf makkelijk kunt herkennen en toepassen. Paardentaal is wezenlijk anders dan mensentaal. In dit boek leer je ook veel van jezelf. Het boek geeft bijvoorbeeld oefeningen om je ademhaling en emoties te controleren. Je leert je Innerlijk Nul-Punt te vinden. Het boek is geschikt voor iedereen die paarden rijdt, verzorgt, met paarden traint of met paarden leeft. Het is geen methode, maar een taal die overal gebruikt kan worden.

Winactie

De Hoefslag mag één exemplaar van dit bijzondere boek weggeven ter waarde van €39,95. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in en wie weet staat hij binnenkort bij jou in de kast.

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.

Voor meer paardenboeken kijk eens op www.bloemendaluitgevers.com