Afbeelding

Winactie | Duo tickets voor Indoor Friesland waaronder voor Britt Dekkers spectaculaire show Dream Horse - powered by Univé

Winacties

Nog even en de deuren openen weer van Indoor Friesland. Het topconcours maakte vorig jaar een comeback en ook nu beloven het twee fantastische weekenden vol topsport en shows te worden. Jij kunt er bij zijn!

Advertisement

Vol programma

Van 20 t/m 22 oktober worden de internationale dressuurwedstrijden afgewisseld met prachtige shows van onder andere Britt Dekker en Alizée Froment. Van 25 t/m 28 oktober worden de springwedstrijden verreden. De SLTN Grote Prijs op zaterdagavond vormt uiteraard de sportieve afsluiter van het evenement, maar ook alle dagen ervoor staan bol van de topsport en geweldige shows.

Bekijk hier het hele programma.

Winactie

De Hoefslag mag kaarten weggeven voor dit fantastische concours in Leeuwarden. Ook voor de uitverkochte show van Britt Dekker. Wil je kans maken op kaarten? Vul dan snel dit formulier in en wie weet ben jij er bij!


(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn. 

Afbeelding