WB opwarmer voor Duitsland

WB opwarmer voor Duitsland

0 26

De warming up voor de wereldbekerwedstrijd springen werd woensdag gewonnen door de Duitse Meredith Michaels-Beerbaum met Checkmate (v. Contender). De Duitse bleef met een eindtijd van 56.29 seconden maar liefst drie ruime seconden voor op Kristaps Neretnieks en Conte Bellini (v. Cornet Obolensky). Op de derde plaats eindigt GCT-toplady Edwina Tops-Alexander met de veelbelovende negenjarige Erenice Horta (v. Diamant de Semilly).

Hans-Dieter Dreher (Duitsland) plaatst zich met twee paarden in de top vijf. Dreher noteert met Embassy II (v. Escudo I) een vierde plaats, gevolgd door Magnus Romeo (v. Royal Feu op vijf).

De enige Nederlandse deelnemer Marc Houtzager eindigt op de negentiende plaats met Sterrehof’s Tamino (v. Numero Uno) en op twintig met Sterrehof’s Uppity (v. Guidam).

Tweefasen

In de 1.45m rubriek over tweefasen ging de overwinning naar Shane Sweetnam (Ierland) met Cyklon (v. Cardento), terwijl Roger-Yves Bost (Frankrijk) met Castle Forbes Vivaldo van het Costersveld (v. Clinton) de tweede plaats op eist. Peder Fredericson (Zweden) reed H&M Sibon (v. Sibon W) naar de derde plaats.

Klik hier voor uitslagen.

 

Foto: Remco Veurink

Reacties