Subtop Nispen: Winst voor Cindy Bom in ZZ-Zwaar

Subtop Nispen: Winst voor Cindy Bom in ZZ-Zwaar

Cindy Bom - James
Cindy Bom - James Dressage at Blom 2016 © DigiShots

In Nispen begon de subtopwedstrijd zaterdag met het ZZ-Zwaar. Cindy Bom reed haar James (v. Tuschinski) in proef 35 naar de eerste plaats, met een percentage van 65.86%. Tweede in deze proef werden Lenneke Wigmore en Dubai (v. San Remo) met 65.79%.

Emily Wiskerke en Giant Cristall (v. Andor) werden derde met 63.36%.

Lenneke Wigmore

In proef 36 was het Wigmore die Dubai een plaatste om hoog wist te rijden, in deze proef werden ze eerste met 65.57%. Tweede werden Isabelle Spinhoven en Domingo (v. Florencio) met 65.29%.

Winst voor Ruben Mengual Reig en Thalia Rockx

Ook de jeugd kwam aan de start. In de Junioren Landenproef was het Ruben Mengual Reig die met Westrade’s Chapeau (v. Lord Loxley) naar een winnende score van 65.79% wist te rijden. De tweede plaats was voor Thalia Rockx die E.Risette de La Fazenda (v. Zardando) ook knap naar 65.15% stuurde.

Wel waren het Thalia Rockx en E.Risette de La Fazenda (v. Zardando) die in de Individuele proef de leiding namen, dit deden zij met 65.51%.

Overtuigende winst voor Elles van Asseldonk

In de Young Riders Landenproef waren het Elles van Asseldonk en Tjello (v. Sit This One Out) die het oranje lint mochten gaan halen. Dit deden zij met een percentage van 67.2%.

In de Individuele proef was het Meike Kroot die met Vince (v. OO seven) naar 65.81% reedt en hiermee de proef wist te winnen.

Ruime winst voor Charlotte Fry

In de Lichte Tour proef PSG won Charlotte Fry met overmacht in een groot deelnemers veld. Zij stuurde Glamourdale (v. Lord Leatherdale) naar een percentage van 73.09%.

Tweede werden Gert-Jan Raateland en Painted RDH (v. Painted Black) met 68.97%. Derde werden Stephanie Kooijman en Dibert L (v. Vivaldi) met 66.81%.

Terug in de ring

Voor Stephanie was het haar eerste wedstrijd na een val van een paard in januari, waarbij zij haar heilig been op twee plaatsten brak. Er werd een schroef van 14cm geplaatst en volgens de doktoren kon het wel 9 maanden tot een jaar duren tot ze weer op een paard zat.

Begin maart kregen we al een update dat ze weer op de rug van een paard zat en afgelopen zaterdag was ze weer tussen de witte hekjes te vinden. Op haar Instagram pagina laat zij weten super trots te zijn op haar derde plaats die ze behaalde.

Winst Karen Nijvelt en Elysias

Ook in de Inter I werden mooie scores gereden. Karen Nijvelt wist met Elysias (v. Jazz) een mooi percentage te rijden van 70.66%. Tweede werd Mariska van Groningen met Dutch Dandy D.J. (v. Lord Leatherdale) met 66.25%.

Ook U25 voor Charlotte Fry

Ook in de U25 was de winst voor Charlotte Fry, dit maal met Everdale (v. Lord Leatherdale) en een percentage van 70.32%.

Inter II voor Anne van Olst

In de Inter II was het Anne van Olst die het oranje lint in beslag nam. Met Diëgo (v. Negro) reedt zij naar een percentage van 70.44%. Tweede waren Geert-Jan Raateland en Crespo (v. Vivaldi) met 67.79%

Laurence Vanommeslaghe wint Grand Prix

In de Grand Prix was het Laurence Vanommeslaghe die met Havalon (v. Hotline) naar een mooi percentage van 68.48% wist te rijden. Tweede werd Stephanie de Frel met Calrieta H (v. Westpoint) met 67.38%.

Tekst: Dominique Marijnissen

Foto: DigiShots

Reacties