Wint Alice Naber-Lozeman voor de vijfde keer op rij het NK?

Wint Alice Naber-Lozeman voor de vijfde keer op rij het NK?

Alice Naber Lozeman - ACSI Zamzam Military Boekelo 2016 © DigiShots

Donderdag trapt Military Boekelo weer af. Daarin gaat het niet alleen om het podium van de internationale driesterren wedstrijd, traditiegetrouw wordt ook de Nederlands kampioen er gehuldigd.

Vier jaar achtereen won Alice Naber-Lozeman. In 2013, 2014 en 2015 won ze met ACSI Peter Parker, vorig jaar reed ze met ACSI Harry Belafonte. Dit jaar zadelt ze ‘Ozzy’ weer. Daarnaast rijdt de amazone met ACSI ZamZam (v. Roven xx).

De voorbereiding voor de zoon van I’m Supposin’ verloopt prima. Hij liep dit seizoen vier wedstrijden, waarvan hij er twee won (Oudkarspel en Emmeloord). Ook in de CIC3* wedstrijd in Luhmühlen liep hij zich in de prijzen. Alleen tijdens de Nations Cup wedstrijd in Strzegom trok Alice hem terug in de cross, na een goede dressuur.

Concurrentie

Ook Althea Bleekman (Dasj), Sanne de Jong (Enjoy), Renske Kroeze (Henri), Tim Lips (Bayro), Jan van Beek (Diamond Lancer), Theo van de Vendel (Zindane) en Jordy Wilken (Chapeau Spirit) toen een gooi naar de landstitel.

Opvallend is het aantal KWPN’ers in dit rijtje. Dasj (v. Karandasj), Enjoy (v. Cartano), Bayro (v. Casantos), Zindane (v. Kreator xx), Chapeau Spirit (v. Ukato) zijn alleen in eigen land gefokt.

Deelnemerslijst Military Boekelo.

Alles over Military Boekelo.

Military Boekelo/Hoefslag

Foto: DigiShots (archief: ACSI Zamzam vorig jaar in Boekelo)

Reacties