Afbeelding

Winactie | Gepersonaliseerde koffer (winnaar bekend)

Winacties

Alles kunnen we tegenwoordig custom laten maken, precies naar eigen wens. Gaan we op reis, dan hebben we nog altijd te maken met saaie koffers. Kijk eens naar de lopende band op het vliegveld. De koffers zien er altijd hetzelfde uit. Maar nu niet meer! 

Advertisement

Alles behalve saaie koffers

Noboringsuitcases.com is onderdeel van de FotoCadeau-group die allerhande fotoproducten leveren. Ze bieden alles behalve saaie koffers. Op de site zijn 20.000 kant en klare ontwerpen beschikbaar; van dieren, cartoons, gekke prints, teksten, landkaarten of kleuren. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is er. Bij De Hoefslag mochten we zelf een koffer ontwerpen en daar hoefden we niet lang over na te denk; het werd er één met een afbeelding van één van onze eigen paarden. En hij is prachtig geworden! 

Sterk en stevig

Het is natuurlijk super leuk als de koffer er mooi uitziet, maar in het gebruik moet hij ook voldoen. Hij ging al mee in het vliegtuig en paste als handbagage prima in de bagagebakken boven de stoelen. Het is een sterke koffer, met stevige wieltjes, een stabiel handvat en een goede rits. De koffer en dus de afbeelding is kras vast, wat hem mooi houdt in het gebruik. Een koffer is geen impulsaankoop en is vaak behoorlijk prijzig. Dan is het fijn als hij lang mee gaat. 

Winactie

De Hoefslag mag één koffer ter waarde van €99,95 weggeven aan een abonnee. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in. Kijk op noboringsuitcases.com voor de koffer die bij jou past of ontwerp hem zelf!

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.