Afbeelding

Winactie | Redsware technisch sportjack (winnaar bekend)

Winacties

Wat is het toch fijn dat er tegenwoordig meerdere merken zijn die draagcomfort in en om de stal en te paard hoog in het vaandel hebben staan. Zo ook Redsware. Een nog jong sportmodemerk dat ontstaan is uit ervaringen uit de praktijk, door oprichters Emmelie Scholtens, Rebecca Dudley en Silvy Rutten. Ze ontwikkelden een veelzijdige collectie, die heerlijk draagt en je lichaam flatteert. Jij kunt een item uit deze collectie winnen!

Advertisement

Mooie pasvorm

Het fijne aan dit jack is dat hij qua stof niet heel dik is, maar hij is toch lekker warm is op een frisse dag. Het slim fit model sluit mooi aan en beweegt mee met je lichaam door de ademende stretchstof waarvan het is gemaakt. De lengte is ook perfect. Een jack is namelijk al snel te lang. Het sportjack van Redsware heeft een luxe uitstraling door de verschillende grijze accenten. 

Sportschool

Ga je naar de sportschool of hardlopen? Dan zou dit jack ook zeker niet misstaan! Net als heel veel andere kleding van Redsware overigens. De kleding van Redsware wordt in Europa geproduceerd om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Het technisch sportjack is verkrijgbaar via www.redsware.com voor €149,95, in de kleuren Total Eclipse en Grey Dawn.

Winnen!

De Hoefslag mag één sportjack weggeven aan een abonnee. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn. 

Afbeelding
Afbeelding